RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Над 40 журналисти ще отразяват Европейското по спортна гимнастика

Публикувано в: Гимнастика
13:48, 25 мар 2014, Автор: , Преглеждания:46

Арена АрмеецНад 40 журналисти от 15 държави ще присъстват на Европейското първенство по спортна гимнастика.

Шампионатът, който ще се проведе от 12-и до 25-и май в столичната зала „Арена Армеец“, ще бъде отразен в целия свят, след като у нас идват представители на медии не само от Европа, но и държави като САЩ и Афганистан.

Репортери на най-престижните световни издания, сред които „La Gazzetta dello sport“, ITAR-TASS, „De Telegraaf“, „Algemeen Dagblad“, „Sportske Novosti“ и други, ще бъдат в страната, за да отразят най-мащабното спортно събитие у нас за 2014 година.

Това не е окончателната бройка, тъй като няма краен срок за подаване на заявки за акредитация. Очакват се и спортни коментатoри и журналисти, които ще коментират телевизионните предавания по линия на Европейския съюз за радио и телевизионно разпръскване, като ролята на телевизия-домакин поема БНТ.

В същото време над 20 чужденци са пожелали да помагат в организацията и провеждането на шампионата. С тях общата бройка на регистриралите се доброволци вече е над 70. Всеки, който има желание да бъде част от екипа може да се регистрира на официалния сайт на състезанието – http://www.sofiagymnastics2014.com/, като попълни формата за доброволци.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации