RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

София е домакин на годишната среща на Тенис Европа

Публикувано в: БГ Тенис, Тенис
18:58, 25 мар 2014, Автор: , Преглеждания:35

158Годишната среща на Европейската тенис асоциация (Тенис Европа) ще се проведе от 27 до 29 март в София. На нея ще присъстват членове на всички страни участнички в организацията. Нашата столица за втори път е домакин на това събитие след 2006 година.

Срещата ще бъде в Гранд хотел „София“. На първата сесия в петък приветствия ще произнесат президентът на Тенис Европа Жак Дюпре и президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков.

В София ще пристигне и президентът на Международната тенис асоциаци (ITF) Франческо Ричи Бити. Той ще има срещи в Президентството и в Министерски съвет.

На годишната среща ще имат заседания комисиите на Тенис Европа за развитие (с председател Гюнтер Ланг), за юношески тенис (с председател Карин ван Бейстерфелд), професионален тенис (с председател Стефан Цветков) и за ветерански тенис (с председател Филиос Христодуло).

По традиция на срещата ще бъдат връчени и годишните награди на най-добрите европейски тенисисти при юношите и ветераните. Българката Цветелина Николова ще получи в събота приза за номер едно на континента във възрастова група „+40″.

източник и снимка: БФТ

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации