RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

В Левски умуват за Мулдер и Блажевич

Публикувано в: Левски, Футбол България
11:29, 13 май 2014, Автор: , Преглеждания:52

Дъстли Мюлдер

Левски все още умува кои чужденци да останат и през следващия сезон, пише „Тема Спорт“.

Единственият, който на този етап има гарантирано място в клуба е защитникът Аймен Белаид. Бранителят в момента е с контузия, но не попада в списъка на евентуалните напускащи.

Засега висящо е положението на Дъстли Мулдер и Горан Блажевич. Двамата имат големи шансове да останат и през следващата кампания. Холандският бек е от най-дълго в клуба от легионерите. 29-годишният защитник дойде именно в първия период на Георги Иванов на Терена“. Положението с Блажевич също е на кантар. Сините обаче са склонни да го задържат, тъй като хърватинът бе един от малкото, които се представиха на ниво през пролетта.

Почти на 99 процента е сигурно, че през лятото от Терена“ ще си тръгнат Кевин Бру и Ларсен Type. Ясна индикация за това бе отстраняването им от първия тим преди няколко дни.

Близо до изхода са и зимните попълнения – Рикардо Нунеш и Павел Чмовш, които, вместо да вдигнат класата, се превърнаха в дълбоки резерви. Португалецът Кристовао Рамос, който се завърна в клуба преди няколко месеца, пък е с изтичащ договор. Почти сигурно той няма да получи предложение за нов.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации