RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

ЦСКА поздрави турци с иск за 600 000 евро

Публикувано в: Футбол България, ЦСКА
12:00, 20 май 2014, Автор: , Преглеждания:30

Спас Делев

ЦСКА поздрави турския Мерсин за завръщането в ели­та с… покана да си плати дължи­мите 600 000 евро. Сумата е по трансфера на нападателя Спас Делев от зимата на 2012-а. Трансферът беше за 1,2 милио­на евро.

Мерсин се показа като некоректен платец, а след изпадане­то от елита ФИФА не можеше да задължи финансово закъса­лия клуб да се издължи. В поне­делник ЦСКА изпрати писмото и до световната централа, с кое­то настоява да бъде взето бързо решение, пише „Труд“.

На „Българска армия“ имат да получават още 250 000 евро от трансфера на Александър Тонев по оста Лех – Астън Вила. Но договорката с поляците е желязна и парите ще бъдат пре­ведени.

ЦСКА ще търси контакт с ру­мънския халф Александру Пакурар за разсрочване и намаля­ване на задълженията. Футбо­листът не взе нито стотинка за 3 месеца през 2012 година и една сутрин замина за родината си, без да се обади. ЦСКА е задъл­жен да плати всички заплати по договора му, които възлизат на около 500 000 лева.

До края на месец май „черве­ните“ ще трябва да платят 80 000 лева и на футболист №1 на България Иван Иванов. Той се споразумя с ръководството за два равни като стойност транша и вече получи единия.

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации