RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Балъков лице на проект за 10 милиона евро

Публикувано в: Футбол България
11:56, 31 май 2014, Автор: , Преглеждания:37

Красимир Балъков

Спортен комплекс за 10 милиона евро може да изникне в София по инициатива на Красимир Балъков, научи „Стандарт“.

Идеята е на треньора, а финансирането ще дойде от представителствата на два известни концерна – холандски и немски. За целта вече са водени предварителни сондажи със столична община за отпускането на подходящ терен. Очаква се комплексът да включва кортове за тенис, басейн, зали за фитнес и аеробика, възстановителен център.

С проекта вече е запознат и боса на „Литекс“ Гриша Ганчев. Бизнесменът също може да удари едно рамо на Красимир Балъков. Явно великолепният ни халф е решил да се задържи за постоянно в България. Това е и една от причините да приеме офертата за треньор на „Литекс“

Балъков може да се превърне в поредната звезда, направила пари в чужбина, която се захваща с подобно начинание. Христо Стоичков даде името си на академията в Етрополе. Димитър Бербатов също има идея да основе частна школа. Той поиска за целта от общината терена под стадион „Българска армия“, където се помещава конната база. Любителите на аристократичния спорт обаче скочиха и софийските депутати се отказаха да гласуват решение за отдаване на парцела.

Оставете коментар

Автор

Стандарт

Подобни публикации