RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Габриел Донев е шампион за юноши до 18 години в Албена

Публикувано в: БГ Тенис, Тенис
14:21, 8 юни 2014, Автор: , Преглеждания:76

Габриел Донев

Габриел Донев от „АТР Сливен“ е шампион за юноши до 18 г. на „Девин Къп”-Държавното лично първенство, което се проведе в к.к.Албена.

На финала той се наложи над Тони Нейков от Железничар Пловдив с резултат 6-3,6-3. Купите на финалистите бяха връчени от Стефан Цветков – председател на Българската федерация по тенис и Мая Герасимова – маркетинг директор на „Девин“.

При юношите до 18 г. Алекс Мартински от ТК“Левски-София“ и Велислав Чолаков от ТК“Пазарджик“ взеха титлата на двойки, след като победиха на финала Асен Димитров от ТК“Левски“ и Тони Нейков от ТК“Железничар“Пловдив с резултат 64,4-1 и отказ на Нейков.

Топ поставените Милка Генкова от ТК“Локо98″ и Габриела Михайлова от ТК“Спорт Палас“ станаха шампионки при девойките до 18 г. след победа на финала над Елена Арнаудова от ТК“Хасково“ и Даниела Кабакова от ТК“Младост Варна“ с резултат 6-0,6-1.

Шампиони на смесени двойки от ДЛП до 18 г. и носители на Девин Къп за 2014 г. са Габриела Михайлова от ТК“Спорт Палас“ и Асен Димитров от ТК“Левски-София“. На финала те се наложиха над Цветанка Трифонова от ТК“15-40″ и Вълко Нешев от ТК“Левски-София“ с резултат 4-6,6-2,10-8.

източник и снимка: БФТ

Оставете коментар

Подобни публикации