RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Рожденикът Тони Огнянов: На 26 и след контузията се чувствам по-мъдър

Публикувано в: Левски, Футбол България
16:57, 30 юни 2014, Автор: , Преглеждания:45

Антон Огнянов

Рожденикът Антон Огнянов е футболист, който винаги е усмихнат и позитивно настроен. Въпреки тежката контузия, която претърпя преди няколко месеца, Тони запазва хладнокръвие и гледа на нещата доста по – мъдро от преди.

„В момента се чувствам много добре и се радвам, че се случи да си празнувам рождения ден с момчетата от отбора. Всички ме поздравиха, усещам подкрепата им и се радвам на добрите пожелания, които ми отправиха”, сподели Тони за официалния сайт на Левски.

В дългите месеци след контузията, Огнянов се крепи от една единствена мисъл – огромното желание пак да играе футбол. Това е и най – силният му стремеж, за да се оправи по – бързо.

„Имах безрезервната подкрепа на всички мои съотборници, треньорите, всички които работят в клуба. Надявам се възможно най – скоро отново да се върна на терена и да върна мястото си в отбора. Целта ми и това, което ме крепеше беше, че искам да играя футбол и нищо не може да ме спре”, признава крилото на сините.

Очаква постепенно да навлиза в форма, защото нещата няма как да се случат изведнъж.

„Бях в много добро състояние, когато дойдох зимата, но за жалост се контузих, сега постепенно ще възстановя формата си”.

Тони Огнянов на 26 години е вече помъдрял футболист. Споделя, че с тази контузия осъзнава нещата и гледа на тях по изцяло нов, различен начин. В житейски смисъл и в професионален, травмата му е помогнала да осмисли много неща в живота си и футбола и това го е направило по-мъдър от преди. На въпрос какво да очакваме от Огнянов този сезон, с усмивка отговаря:

„Чакайте на 100% по – силен Тони през този сезон”.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации