RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Рилски спортист се завръща в Балканската лига

Публикувано в: Баскетбол, България
14:43, 2 юли 2014, Автор: , Преглеждания:34

Рилски спортист

Рилски спортист отново ще бъде част от ЕВРОХОЛД Балканска лига. След една година прекъсване, клубът се завръща в турнира и вече потвърди своето участие. Миналото лято самоковци решиха да се пробват в турнира ФИБА ЕвроЧалъндж, но сега отново ще играят в Балканската лига, пише bgbasket.com.

Рилецо е част от историята на турнира, тъй като спечели първото издание през 2009 година. След това те бяха част и от следващите четири сезона на състезанието, като стигнаха финал веднъж през 2011 година, станаха трети през 2013-а, и играха четвъртфинал през 2009 и 2012 година. Тимът постоянно се нареждаше сред най-добрите в надпреварата и със сигурност отново ще гони призово класиране.

„Доволни сме, че Рилски отново е част от ЕВРОХОЛД Балканска лига. Миналата година ние уважихме тяхното решение да опитат нещо различно в друг турнир и това, че отново са тук ни прави щастливи. Сигурен съм, че Рилски пак ще бъде сред топ отборите в турнира и ще играе здраво за победа във всеки мач“ коментира Спортният директор на надпреварата Шай Щрикс.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации