RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Веско Минев отново вариант за Левски

Публикувано в: Ботев Пловдив, Футбол България
12:37, 6 юли 2014, Автор: , Преглеждания:81

Тони Силва и Веселин Минев

Веселин Минев все пак може да получи втори шанс да облече синята фланелка, научи „Меридиан Мач“.

Бранителят бе пред повторно завръщане в Левеки в началото на лятото, като дори дойде на „Герена“ и се срещна със спортния директор Георги Иванов. Нещата между двамата бяха уточнени, но в крайна сметка Минев се отметна и се завърна в Ботев. Той бе нежелан на „Колежа“ от Станимир Стоилов, но оставката на Мъри отвори вратата отново за национала.

Тежката финансова ситуация в Ботев изглежда е отчаяла Минев, който в момента трудно ще остане при „жълто-черните“. Твърди се, че той ще направи опит отново да предложи услугите си на „сините“ и да заиграе на „Герена“. Георги Иванов бе разкритикувал много остро Минев на пресконференцията, на която представи за треньор Пепе Мурсия.

Очакваше се Гладиатора да не направи стъпка назад. Минев обаче се е обадил и се е извинил на Гонзо за случилото се в началото на лятото. Това може да омилостиви спортния директор и да приеме Минев на „Герена“. Везните се накланят в посока на трансфера и от факта, че в Левеки така и не могат да намерят дълго чакания ляв бек. „Сините“ се разминаха с македонеца, а в момента в тази зона „сините“ разполагат само с юношите Мики Орачев и Галин Ташев.

1 коментар

  1. KAVALA казва:

    С най голямо удоволствие ще приемем заминаването му. Имаме младо момче за неговия пост и ще се радваме да го виждаме как израства.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации