RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Жеков се завръща, чакат Казийски (ВИДЕО)

Публикувано в: Волейбол, Избрано
14:00, 16 юли 2014, Автор: , Преглеждания:77

Пламен Константинов

Андрей Жеков се завръща в националния отбор. Разпределителят ще се включи от утре, 17 юли, в подготовката на тима за Световното първенство в Полша, а новият селекционер Пламен Константинов очаква до 21 юли и решението на Матей Казийски.

„Трябва да изчакаме, за да видим хората, които ще приемат поканата. Със сигурност мога да кажа, че Андрей Жеков прие и ще започне да се подготвя по-рано от основната група в Правец. Опитах се да не го притискам, исках да вземе решение, което да бъде обмислено и да вярвам, че е убеден в него. Всички думи и слухове са пресилени за това какъв негативизъм има във федерацията спрямо Матей Казийски, конфликтът се пренесе и в медиите“, заяви Константинов пред News7.

Той потвърди, че в щаба му влиза Алесандро Пироли, а след това добави, че иска да промени лицето на националния отбор.

„Имам различна философия за това как трябва да изглежда тимът. Ще използвам граденото от предните треньори, но искам да променя лицето на игрището. Не е важно дали ще загубиш един мач, това е част от спорта. Но в състава имаше една несериозност и нещата се приемаха малко на шега. Искам да има отговорност и състезателите да свикнат да я носят“, каза още новият селекционер.

Мондиалът ще се проведе от 31 август до 21 септември, а преди неговия старт отборът ще изиграе контроли с Белгия, Русия, Китай, Бразилия и Франция.

ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации