RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Официално: Матей Казийски се завърна в Тренто!

Публикувано в: Волейбол
16:29, 16 юли 2014, Автор: , Преглеждания:34

Матей Казийски

Българската звезда Матей Казийски отново ще играе за Тренто, съобщава сайтът на италианския клуб.

Посрещачът, заедно с треньора на тима Радостин Стойчев, напусна клуба през миналата година и двамата отидоха в турския Халкбанк, където изкараха един сезон. В южната ни съседка Матей и Радо спечелиха три трофея, а освен това стигнаха до финала на Шампионската лига.

Сега отново и двамата се завръщат в Италия. Казийски спечели цели 14 трофея за периода, в който игра за Тренто – между 2007 и 2013 година.

„Винаги е хубаво да се завърна в Тренто. Докато бях в Анкара не съм губил надежда, че ще бъда отново тук. Сега съм много щастлив, защото всичко вече е официално. Докато бях в Турция всичко беше доста по-различно. Беше голямо приключение, но в Тренто е различно. Вътрешно винаги знаех, че ще се върна. Не можех да гледам мачовете от италианското първенство по телевизията“, коментира Казийски пред клубния сайт на Тренто.

„Ясно си спомням още първия ден, когато бях представен на феновете в центъра на града. Тогава все още не знаех езика, но бях посрещнат много топло от феновете. Не можех да си представя, че публиката е толкова страстна и отдадена на отбора. Изненадата беше много приятна и всичко беше незабравимо. Сега се радвам, че възобновявам договора си. Не съм имал съмнения за завръщането си тук“, добави Матей.

„Искам отборът отново да бъде конкурентен на най-добрите. Трябва да печелим мачовете си. Щастлив съм да видя съотборниците си, които са били в отбора и в предишните сезони. Знам, че те са професионалисти и са всеотдайни. Публиката ни помогна да спечелим доста победи. В залата винаги са ни посрещали изключително топло. Не се съмнявам, че това ще се случи и през следващия шампионат“, каза още българската звезда.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации