RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Пак искат македонец за националния по волейбол

Публикувано в: Волейбол
16:21, 18 юли 2014, Автор: , Преглеждания:80

Гьорги ГьоргиевВъзражда се идеята македонецът Гьорги Георгиев да облече екипа на националния по волейбол. Разпределителят на “Марек Ивкони” има български паспорт и преди 2 години федерацията започна процедура по уреждане на документите му, но проектът замря. С треньора Пламен Константинов идеята се възроди.

“Вече разговарях с Гьорги и започваме да работим по въпроса – потвърди вицепрезидентът на централата Любо Ганев. – Ще се свържем с македонската федерация, на която трябва да се плати трансферна сума, и ще изпратим запитване до Международната федерация. Той е добър разпределител и ако нещата се уредят, ще засили конкуренцията на поста в националния.”

Людмил Найденов, мениджърът на “Марек Ивкони”, заяви: “Имаше вариант Гьорги да премине в “Тренто”, разговарях с треньора Радостин Стойчев, но нещата не се уреждат и засега той остава при нас. Въпросът опира до пари. Ако клубът не намери генерален спонсор, покрай звезди като Матей Казийски ще се вземат само местни юноши, но не и други чужденци.”

Антони Йорданов, „Труд“

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации