RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Любо Ганев: Решението на Казийски не променя шансовете ни на световното

Публикувано в: Волейбол
20:53, 23 юли 2014, Автор: , Преглеждания:45

Любо Ганев

Вицепрезидентът на федерацията Любо Ганев призна, че е очаквал отказа на Матей Казийски. Според него обаче липсата на опитния посрещач не променя шансовете на България за добро представяне на световното първенство в Полша, пише 7 дни спорт.

- За мен това решение не е изненада. Ние сме длъжни да поканим най-доброто, което имаме в момента. Националният отбор не може да е задължение за никого, това е чест и признание. Според мен той иска да си почине, защото натоварванията в клубния му тим са много.

Дори ако трябва да бъдем съвсем обективни, през 2012 година ние спазихме неговото желание всички членове на УС да подадем оставка. Това стана преди отчетно-изборното събрание и след това част от членовете отново бяха избрани.

Аз мисля, че когато той реши да играе, ще има място в отбора. Това решение не променя шансовете ни на световното. Ние можем да бием всеки и да паднем от всеки. Все пак бяхме сред малкото отбори, които победиха САЩ през тази година. Ако играем 80% от възможностите си, със сигурност ще сме в четворката – заяви Ганев пред 7 дни спорт.

1 коментар

  1. KAVALA казва:

    Любо, голям мъж си, недей да покриваш Лазаров! Тоя колко години ще стои там? Чакате го да получи инфаркт ли? Бай Тошо го смениха, Лазаров не може, така ли? Виждаш, че отбора се срина, виновни няма! Ама то е хубаво да се ходи командировчици до Италия и т.н. Ще дойде ден ще се срамуваш от това, което си говорил и правил. На тоя обрулен народ едната радост му беше отбора по волейбол, но и Вие като политиците, не пускате кокала!

Оставете коментар

Автор

7 дни спорт

Подобни публикации