RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Топ 8 е целта пред „Лъвовете“ на Мондиала

Публикувано в: Волейбол, Избрано
20:28, 30 юли 2014, Автор: , Преглеждания:59

Данчо Лазаров

„Момчетата да се вземат в ръце и да покажат това, на което са способни на световното първенство“. Думите са на президента на Българската федерация по волейбол (БФВ) Данчо Лазаров в специално интервю за TV7 и NEWS7.

Мондиалът в Полша ще се проведе от 30 август до 21 септември, а възпитаниците на селекционера Пламен Константинов са в една група с  Русия, Канада, Египет, Китай, Мексико. Първият ни мач е на 1 септември срещу мексиканците. „След като мъжкият отбор достигна едно доста критично ниво на своето представяне в Световната лига, очаквам момчетата да покажат това което могат и силно вярвам, че това ще стане“, заяви той.

Лазаров определи евентуалното влизане в осмицата на световното първенство като успех за тима. „Влизането в четворката е един безспорно много голям успех, но не трябва да се изсилване, тъй като конкуренцията е на много високо ниво“, добави президентът на БФВ.

Лазаров изгледа контролната среща на девическия национален отбор срещу Б тима при жените в столичната зала „Христо Ботев“.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации