RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Ботев иска трима младоци от Литекс

Публикувано в: Ботев Пловдив, Футбол България
13:15, 3 авг 2014, Автор: , Преглеждания:48

Кирил Десподов

Трима млади футболисти на Литекс може да преминат в Ботев Пловдив до дни. Но­вината обяви старши трень­орът на канарчетата Велислав Вуцов на пресконферен­цията си в петък. Той обаче така и не назова имената на играчите. Вуцов само заяви, че е разговарял с Гриша Ган­чев за въпросните състеза­тели и че очаква отговор в най-скоро време.

„Тема Спорт“ се добра до имената им – Кирил Десподов (17 г. – нападател), Емил Гро­зев (23 – защитник) и Ангел Здравчев (20 г. – халф). И тримата рядко получават дове­рие от Красимир Балъков, ка­то в момента са част от дублиращия тим на оранже­вите. Според запознати Ли­текс е склонен да даде на Бо­тев Пловдив Грозев и Здрав­чев. За Десподов има сериоз­ни колебания. В края на мина­лия шампионат той бе нала­ган от тогавашния старши треньор Миодраг Йешич и минава за един от таланти­те, които в бъдеще се очак­ва да донесат добри пари от трансфер в чужбина.

Наставникът на жълто-черните е поискал и четвър­ти играч, но за него е бил отрязан на секундата. Ста­ва въпрос за национала Илия Миланов. В момента той е със статут на резерва при оранжевите, а Вуцов му е обещал титулярно място. Плановете на Литекс за него обаче са други и на този етап опцията Ботев не съ­ществува, довериха от ло­вешкия клуб.

Сред обсъжданите имена за преминаване при пловдичани са били още Георги Мин­чев и Пламен Гълъбов.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт