RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Грациите проведоха тренировката си в „Арена Армеец“

Публикувано в: Гимнастика
18:45, 8 авг 2014, Автор: , Преглеждания:61

България ансамбъл

Националният отбор на България по художествена гимнастика проведе официалната си тренировка в „Арена Армеец“ преди утрешната световната купа. Грациите имаха 30 минути на разположение за подиум-тренировка, информира БТА.

На килима излязоха националният ансамбъл, както и представителките в индивидуалното – Мария Матева и Невяна Владинова. Извън класирането на световната купа ще стартират още Радина Филипова, Сара Стайкова и Катрин Тасева. Ансамбълът е шампион в многобоя в първите три издания на турнира.

„Надявам се да успеем да спазим традицията. Тази година конкуренцията е жестока. Общо взето толкова много отбори се събират само на големите форуми като световно, европейско първенство и олимпиада. Сега всички отбори са тук. Ще ни бъде много трудно, но съм спокойна след тренировката, която направихме днес. Момичетата станаха малко по-уверени след двата медала в Баку.

Те направиха един много силен сезон, който няма как да не се отрази на самочувствието им“, каза след тренировката старши треньорът на ансамбъла Ина Ананиева. Надпреварата стартира в събота от 9.00 часа с индивидуалния многобой при жените.

Многобоят при ансамблите е веднага след откриването на състезанието в 15.15 часа. В неделя са финалите на отделните уреди при жените и при ансамблите от 15.00 часа. Входът в „Арена Армеец“ е свободен, а за зрителите има специална томбола, посочва БТА.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации