RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Памперса отпадна още след първия си мач в София

Публикувано в: Бойни
19:42, 13 авг 2014, Автор: , Преглеждания:26

Александър Александров

Две загуби претърпяха българските боксьори в следобедния сеанс на днешните четвъртфинални мачове на първенството на Европейския съюз, което се провежда в столичната зала „София“.

В категория до 52 килограма Александър Александров /България/ така и не успя да се приспособи към агресивния стил на Вилиам Танко /Словакия/ и загуби по точки. След последния удар на гонга и тримата странични съдии точкуваха за Танко – 29:28, 30:27 и 30:27.

Така Александър Александров – четвъртфиналист от последните олимпийски игри в Лондон през 2012 година, приключи участието си в първенството на Европейския съюз още с първото си появаване на ринга.

В четвъртфинален мач в категория до 75 килограма дебютантът в българския национален отбор Петър Паунов загуби по точки от Виктор Карапчевши /Молдова/ и също приключи участието си в турнира. И тримата странични съдии дадоха победата на Виктор Карапчевши – 30:27,30:27 и 30:27 точки.

Във вечерния сеанс Айрин Исметов /България/ ще се боксира в четвъртфинален мач в категория до 64 килограма с Едуардо Охеда /Испания/.

Входът в столичната зала „София“ е свободен за любителите на бокса.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации