RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Катя Аврамова потвърди, че ще плува за Турция

Публикувано в: Водни
17:31, 17 авг 2014, Автор: , Преглеждания:183

Екатерина Аврамова

Една от най-добрите ни плувкини Екатерина Аврамова  потвърди слуховете, че веднага, след като от международната федерация й  позволят, ще се състезава за Турция, съобщава 7 дни спорт.

Преди ден българката, която е  рекордьор на страната ни на 50, 100 и 200 метра гръб, се похвали в социалните мрежи, че вече е получила първите си шапки със знамето на  Турция.

Наскоро Аврамова участва в шампионата на Англия, където тренираше в  последните години в лондонския клуб “Ийлинг”, и спечели 2 златни (на 50 и  100 м гръб) и 1 сребърен медал – на 200 м.

Веднага след надпреварата Катето отлетя за Турция, където в момента си почива в Истанбул. Явно от  местната федерация са й осигурили жилище близо до плажа, защото всеки  ден тя пуска снимки с красиви гледки към морето.

Аврамова използва времето си в южната ни съседка не само, за да си  почива, но и за да изпрати техните олимпийци за младежките игри в  Нанджин (Кит), които бяха открити вчера. Така стана ясно, че Катето вече  е много добре приета в турския отбор.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации