RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Никола Спасов: Черно море има къса резервна скамейка

Публикувано в: Футбол България, Черно море
19:42, 19 авг 2014, Автор: , Преглеждания:48
Никола Спасов

снимка: chernomorepfc.bg

Завърналият се на „Тича” като старши треньор на „Черно море” Никола Спасов е притеснен от факта, че отборът се е оказал с къса резервна скамейка.

„Хората ме посрещнаха перфектно, и фенове, футболисти и ръководство и искам да отговоря на тези очаквания – коментира той. – Резервната скамейка обаче е доста къса, можем да вземем някой играч, но още не съм решил на какъв пост. Приех да водя отбора и мисля, че имаме потенциал да излезем от сегашната ситуация.”

Никола Спасов иска малко време, за да се запознае в детайли с отбора, за да може да вземе правилните решения.

„Според мен не ни липсва нападател. На този пост има вариативност. Трябва обаче да се създаде вътрешна конкуренция сред футболистите, за да се повишат резултатите. В началото на първенството те направиха добри резултати срещу силни отбори, след което инкасираха 3 загуби. Затова моментът е малко по-труден. Не ме притеснява, че идвам при заварена селекция.”, добави още спецът.

Така той не пропусна факта, че досега „Морето” от 5 кръга има само 2 ремита и едва 2 вкарани гола, което му отрежда и последно място в А група.
Намеренията на Никола Спасов са да залага на юноши, които обаче да влизат в игра само ако имат необходимите качества. Наставникът харесва младите играчи, но няма начин да рискува който и да е мач.

„Ще се опитвам да направя така, че в отбора да играят юноши от школата на клуба. Но моите цели са да се класираме максимално по-нагоре в първенството, за да влезем поне в първата шестица”, завърши Спасов, който няма да прави промени в щаба.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации