RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Георги Дерменджиев: Мачът в София ще е различен

Публикувано в: Лудогорец, Футбол България
00:33, 20 авг 2014, Автор: , Преглеждания:27

Георги Дерменджиев

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че Стяуа все още е преодолим отбор, независимо, че румънците победиха с 1:0 в първия мач от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига.

„Получи се един труден мач и едно тактическо надиграване. Имахме възможности, както и Стяуа. Те успяха да вкарат този гол в края. Резултатът е 1:0. Има още един мач, който е в София. Стяуа има добри футболисти и всеки един може да вкара гол. Лично за мен няма значение кой няма да играе”, коментира Дерменджиев пред БТВЕкшън.

„Хамза е отскоро в Лудогорец. Ние имаме желание да бъде в отбора и затова игра. Той е добър голаджия и не се знае в кой момент може да вкара гол. Един гол е и много и малко. Мисля, че мачът в София ще е различен”, каза още Георги Дерменджиев.

„Мисля, че отборът игра добре и в двете полувремена. Имахме възможности, както и те, но аз лично съжалявам, че Стяуа поведе в края на мача. Още в началото наказах, че Стяуа може да бъде отстранен. Ние ще играем в София, така че мисля, че ще имаме достатъчно добра подкрепа“, сподели треньорът.

„Слабите страни на съперника не се коментират, имат доста слаби страни. Видяхте, че ние имахме няколко слизания към вратата, само трябваше да имаме по-добри завършвания. Това е турнирен мач и трябва да имаш добър резултат и в двата мача“, каза Георги Дерменджиев.

„Може и един гол да вкараме, и ще започне мачът от 0:0 отново. Самите футболисти виждат каква е силата на Стяуа и мисля, че мачът в София ще е различен“, каза още Георги Дерменджиев.

„Те имаха няколко ситуации, ние също имахме. Основният проблем е, че Стяуа като нас обичат да играят с топката и да контролират играта. Добре държат топката и я подават добре в извеждащата фаза. Ние ги познаваме прекалено добре. Това са добри футболисти, които добре контролират топката. Ще коригираме някои неща за втория мач. Ще промени това ние когато атакуваме.“

„Мисля, че футболистите бяха доста притеснени, но това са много качествени футболисти. Този плейоф и отборът на Стяуа ги смути, и имаше много сериозен брак“, каза още Дерменджиев.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев