RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Пиянски скандал разтърси баскетбола ни

Публикувано в: Баскетбол, България, Избрано
20:51, 21 авг 2014, Автор: , Преглеждания:97
България

снимка: БФБ

Български национални баскетболисти се появили пияни за заминаването на представителния ни тим за Холандия, съобщава NEWS7.

Част от звездите в тима на Георги Младенов са се явили в нетрезво състояние непосредствено преди заминаването за европейската квалификация с Холандия. Късно снощи отборът ни загуби този мач с 57:66, с което се прости с надеждите за класиране на Евробаскет 2015. Единствено пред камерата на NEWS7 селекционерът Георги Младенов призна за скандала.

Ранният час на заминаването за Амстердам – 5 сутринта, явно се е оказал непосилен за някои от състезателите на националния ни отбор да изтрезнеят от запой, който много вероятно е продължил до самото отпътуване на тима.

Със сигурност двама от гуляйджиите са били Чавдар Костов и Павел Маринов. За това загатна самият Младенов.

„В мача не можах да използвам Ники Върбанов, обадиха му се стари проблеми в кръста. Не можах също да разчитам и на Чавдар Костов и Павел Маринов. Питайте ги тях за причините. Бях решил изобщо да не играят, но ги пуснах накрая, защото другите изнемогваха. Но ще кажа всичко – от А до Я, защото това веднъж завинаги трябва да се прекрати“, заяви Младенов. Той обеща да направи разкритията си утре, 22 август.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации