RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Лудогорец и Литекс залагат бомба с лентата

Публикувано в: Футбол България
12:10, 8 сеп 2014, Автор: , Преглеждания:56

Любослав Пенев

Освен чисто спортно-технически липсата на Ивелин Попов за първия мач от новия квалификационен цикъл има и друго фундаментално значение, пише „Меридиан мач“.

На фона на това, че другите двама капитани също отпаднаха от сметките за двубоя с Азербайджан, селекционерът Любослав Пенев е изправен пред трудната задача да излъчи нов официален лидер. Мнозина може да подценяват този момент, особено при положение че става въпрос за временно решение за конкретен мач.

Опитът и историята на националния ни отбор обаче показват, че покрай лентата винаги е имало напрежение. Дори наглед незначителни поводи са усложнявали отношенията между далеч по-големи фигури за години напред.

Освен това при настоящата конюнктура в състава две лобита се очертават като най-силни и потенциалният сблъсък между тях може да има пагубни последствия.

Разбира се, говорим за ролята на Литекс и на Лудогорец, а техните шефове са способни да се съревновават дори за това чий представител ще носи лентата в представителния отбор на България.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач