RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Кобрата отново нападна Кличко

Публикувано в: Бойни, Избрано
16:39, 9 сеп 2014, Автор: , Преглеждания:202

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев даде ново интервю пред чуждестранния сайт World Boxing News, говорейки отново за отложения си мач срещу шампиона Владимир Кличко.

Двубоят между двамата трябваше да се проведе миналата събота, но украинецът отложи срещата поради получено разкъсване в единия си бицепс.

„Моето мнение е, че това не са истински контузии. Това бе просто извинение мачът да бъде отложен поради слаба подготовка или защото не се е чувствал готов“, смята българският боксьор.

„Ако той е чист, тогава защо не иска да се тества?“, попита Кобрата.

„Защо се опитва да прави хората на глупаци? Аз бях тестван три пъти за десет дни, като ще продължа да настоявам правилата да важат еднакво за всички. Ако той така упорито отказва да бъде тестван, това означава, че той вероятно приема забранени стимуланти“, добави българинът.

Помолен да коментира отлагането на мача за 15 ноември, Кубрат Пулев не скри гнева си от случилото се.

„Ако Международната федерация е наистина сериозна организация, тогава на Кличко трябва да бъде поставен ултиматиум – да се бие или да оваканти титлата. Чакам вече две години за този мач. Аз съм официалният претендент и е мое право да се бия за пояса. Понякога се чудя, дали наистина в бокса има правила и дали те важат за Владимир Кличко. Да не би той да е шефът на Международната федерация? Той ли е шефът на антидопинговата агенция? Защо той не се тества? И колко още ще чакам, за да се стигне до този мач?“, продължи Кубрат Пулев.

„Тренирам много здраво и някой се подиграва с труда ми. Боксът е игра на политика, игри и манипулации. Някой сам си измисля правила. Кога най-накрая Кличко ще спре да обижда останалите боксьори, феновете и бокса като спорт?“, добави Кобрата.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации