RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Младежите със срамна загуба в Дания

Публикувано в: Футбол България
21:08, 9 сеп 2014, Автор: , Преглеждания:78

България младежи

Младежкият национален отбор на България до 21 години претърпя тежка загуба с 1:7 като гост на Дания в европейска квалификация, която бе без значение за класирането на нашия тим.

Тимът, воден от временния селекционер Павел Панов, остана с 10 души още в 22-ата минута, когато за груб фаул бе изгонен Хубчев.

Малко преди това – в 18-ата минута, Андерсен даде преднина на „червения динамит“. До почивката датчаните вкараха нови три гола отново чрез Андерсен в 32-ата, Дурмиси в 36-ата и Вещергаард в 42-ата.

В 49-ата минута Антон Карачанаков от фаул вкара единствения гол за България. До края на мача домакините нанизаха още три попадения във вратата на Господинов чрез Бергреен в 65-ата, Бехере в 67-ата и Зохоре в 78-ата, фиксирайки срамното за България 7-1.

Младежите ни нямаха никакви шансове и преди този мач и завършват четвърти в групата си с 9 точки, зад Дания с 26, Русия с 22 и Словения със 17 и пред Естония също с 9 и Андора с 1 точка.

Съставът на България: Господинов, Марем /Станоев/, Хубчев, Малинов, Васев, Колев /Дрянов/, Чунчуков /Колев/, Чочев, Горанов, Карачанаков и Цонев.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации