RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Бразилия срази Русия и спечели група Ф

Публикувано в: Волейбол
21:39, 14 сеп 2014, Автор: , Преглеждания:57

Бразилия победи Русия

Световните шампиони от Бразилия спечелиха убедително нашата група Ф от втората фаза на волейболния Мондиал в Полша. „Селесао“ победи убедително и големия си конкурент в този поток Русия с 3:1, съобщава Гонг.

В отделните части резултатът беше 25:21, 24:26, 25:19 и 25:19 в полза на момчетата на Бернардо Резенде. Така те продължават без загуба на турнира, докато за руснаците това беше първо поражение.

С изключение на втората част, южноамериканците държаха инициативата през целия мач. Пъргавата им игра в защита и силната блокада отказаха мощните руснаци, което се оказа в основата и на успеха.

Така Бразилия събра 21 точки в актива си в нашата група и завърши убедително начело. Руснаците остават втори със 17 в актива си и няма как да бъдат помръднати от там, независимо как ще завърши мачът между Германия и Канада.

По-рано днес пък и българите изиграха последния си мач, в който загубиха тежко от Финландия и ще завършат предпоследни в групата си, независимо от развоя на мача на последния Китай с Куба.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации