RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Георги Дерменджиев: Има за какво да съжаляваме

Публикувано в: Лудогорец, Футбол България
01:44, 2 окт 2014, Автор: , Преглеждания:46

Георги Дерменджиев

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен от играта на своите момчета, въпреки загубата с 1:2 от Реал (Мадрид) в първото домакинство на „орлите“ в Шампионската лига.

„Има за какво да съжаляваме. Играхме абсолютно спокойно и уверено. Каквото и подценяване да е имало от Реал, видяхте, че се игра футбол. Изиграхме един много добър мач срещу най-добрия отбор в света. Все пак Реал е галактически отбор“, каза Дерменджиев пред BTVAction след мача.

„Не ми се коментират съдиите“, лаконично отклони въпроса специалистът, въпреки грешките, които допусна шотландската съдийска бригада.

„Искам да благодаря на тази интелигентна публика. Нямаше псувни, нямаше ругатни. Жени и деца можеха да се насладят на галактическия Реал. Тази публика заслужава един по-добър стадион и вярвам, че скоро ще има такъв“, завърши Дерменджиев.

След като научи, че Базел победи с 1:0 Ливърпул у дома и двата отбора са с по три точки, Дерменджиев каза: „Имаме възможности и срещу Ливърпул, и срещу Базел. Може да стане много сериозна въртележка. Всеки един от трите отбора може да се окаже на второто място накрая“.

„Този мач дава самочувствие на отбора. Дори и заради Реал (Мадрид) да е, нас ни даваха в цяла в Европа. Фенове на Реал ни гледаха, които даже не ни знаят името. Затова трябва да сме благодарни“.

Дерменджиев коментира и разликата между групите на Шампионската лига и „А“ група.

„Не че отборите в „А“ група вече не са дразнител за нас, мотивацията е друга в Шампионската лига. Сами виждате разликата. Все пак Лудогорец за първи път играе в Шампионската лига и психологическият ефект влияе много“.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев