RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Любо Пенев умува за 5 поста

Публикувано в: Футбол България
12:22, 9 окт 2014, Автор: , Преглеждания:51

Любослав Пенев

Селекционерът Любослав Пенев до последно ще умува за титулярния състав пред домакинството на Хърватска. Треньорът се колебае за цели пет поста, пише „Меридиан мач“.

Със сигурност срещата в петък ще започнат Николай Бодуров, Светослав Дяков, Владимир Гаджев, Георги Миланов и капитанът Ивелин Попов. Всички останали играчи имат равни шансове да се изправят срещу „шахматистите“.

За вратарския пост ще спорят Владо Стоянов и завърналият се в отбора Ники Михайлов. Пенев и помощниците му пробват и двамата в тренировките, но везните накланят в полза на Стоянов.

В защита нещата изглеждат най-сложни. За партньор на Бодуров ще спорят Апостол Попов и Александър Александров. Отляво Веско Минев се конкурира със Станислав Манолев. Играчът на Динамо (Москва) обаче може да бъде използван и като халф. Минимални шансове има и за Петър Занев.

В дясната зона Иордан Минев изглежда незаменим, но Пенев не веднъж е изненадвал с титулярния състав. За дясното крило вариант №1 е Мишо Александров, като не е изключено там да играе и Георги Миланов или Ивелин Попов.

Атаката най-вероятно ще води Илиян Мицански, но габаритите на Гълъбинов му дават шанс. Срещу мощните хърватски защитници е възможно да бъде противопоставен таранът на Ливорно.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации