RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Гришо: Развълнуван съм, че отново съм тук и ще защитавам титлата си (ВИДЕО)

Публикувано в: ATP, БГ Тенис, Тенис
20:25, 12 окт 2014, Автор: , Преглеждания:59

1385552_10151923634858624_433992065_n
Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече е в Стокхолм, където ще защитава титлата си от миналата година. Първата ни ракета спечели първия си трофей именно в шведската столица, след като победи Давид Ферер с 2-1 сета.

Ето и интервюто, което Димитров даде за официалния сайт на турнира:

„Развълнуван съм, че отново съм тук и ще защитавам титлата си. В момента се чувствам добре. Имам още няколко дни, в които да се подготвя за мачовете.“, заяви българинът.

„Финалът (от миналата година) определено е нещо, което ще помня до края на живота си. С оглед на това, че живях тук известно време, това добавя допълнителна стойност на този трофей. Сега се чувствам уверен. До края на годината остават още няколко турнира и искам да завърша силно този сезон.“, допълни още той.

„Вече е трудно да попаднеш на схема с лесни съперници. Всеки играе добър тенис, въпреки че в края на сезона много от тенисистите са доста уморени и вече гледат към приключване на годината. Но аз не гледам на нещата по този начин. Желанието ми е да печеля всеки турнир, в който участвам. Определено няма да има леки мачове, още повече, че всеки опитва да победи шампиона. Това също е нещо, с което трябва да се съобразя.“, продължи Димитров.

Гришо коментира и ситуацията, при която беше ударен в лицето от фен след мач от турнира в Шанхай миналата седмица: „Раздавах автографи на феновете си. Изобщо не видях някои от тях и получих здрав удар. Сега вече се чувствам по-добре.“, завърши българинът.

Оставете коментар

Автор

Зорница Георгиева

Подобни публикации