RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски следи двама от Локомотив София

Публикувано в: Левски, Футбол България
12:19, 13 окт 2014, Автор: , Преглеждания:82

Елтон

Бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров вече оглежда чуждестранния пазар за нови попълнения през зимата. Сините обаче не престават да следят какво се случва и у нас. В тяхното по­лезрение има двама играчи на столичния Локомотив, разбра „Тема Спорт“. Това са Елтон и Ламжед Шехуди.

Двамата се представят доста солидно от началото на кампанията. Първият действа като десен бек. Вторият е офанзивен халф, но по принуда играе на върха на атаката и до този момент се справя повече от успешно.

Французинът Елтон дос Рейс е роден на 1 май 1988 го­дина. През този сезон е участ­вал във всичките 11 мача на железничарите в шампиона­та. Има на сметката си и ед­но попадение.

Тунизиеиът Ламжед Шехуди пък спечели уважението на специалистите с нестанда­ртните си отигравания. 28-годишният футболист бе привлечен в „Надежда“ през ля­тото. В 10 мача има 2 точни изстрела, отличил се е и с ед­на асистенция.

Сините вече обявиха, че ще са активни на пазара през зи­мата. В момента Георги Ива­нов и Димитър Димитров обсъждат предлагани им от агенти играчи, а след това Херо следи изявите им на живо. Двамата се надяват, че ще ус­пеят да завършат зимната селекция още преди Нова годи­на. Левски се нуждае от подсилване във всички зони.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации