RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Гришо: Бих желал всяка седмица да защитавам титла

Публикувано в: БГ Тенис, Тенис
09:55, 17 окт 2014, Автор: , Преглеждания:21

Григор Димитров

Григор Димитров се е концентрирал върху това да става все по-добър и все още не мисли за финалния турнир от сериите Мастърс в Лондон. Това призна първата ни ракета след победата си над Теймураз Габашвили в Стокхолм.

„Когато започне Мастърсът в Париж, всички ще започнем да смятаме. Не се притеснявам с мисли за това, дали ще стигна до финалния турнир. Сезонът е добър и най-важното е да играя добре. Концентрирал съм се върху това да ставам по-добър и да играя все по-добър тенис. В момента това е най-важното нещо за мен и съм сигурен, че когато дойде време за Париж, ще видим каква е разликата и какво трябва да се направи”, заяви Гришо, който бе запитан какво е чувството да защитава титлата си в Стокхолм.

„Чувството е страхотно. Бих желал всяка седмица да защитавам титла. Разбира се, напрежението върху теб е по-голямо. Мисля, че това е нещото, което всеки тенисист иска – да излезеш на Централния корт във вечерната сесия пред голяма публика. Това ти дава криле“, допълни той.

Днес хасковлията излиза срещу Джак Сок в спор за попадане сред най-добрите 4 на турнира в Стокхолм. Двамата не са играли до този момент един срещу друг.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации