RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Гришо: Никога не е лесно да загубиш финал

Публикувано в: ATP, БГ Тенис, Тенис
21:37, 19 окт 2014, Автор: , Преглеждания:38

Григор Димитров

Григор Димитров заяви след загубата си от Томаш Бердих на финала в Стокхолм, че не е лесно да се преглътне поражение в мач за трофей, но не трябва да позволява на негативните емоции да го завладеят. Григор отстъпи пред чеха със 7:5, 4:6, 4:6 и не успя да защити миналогодишната си титла в шведската столица.

„Томаш, не знам колко пъти сме играли, но винаги е в три сета. Надявам се това да спре някой ден. Поздравявам те. Игра много добре и заслужи трофея. Никога не е лесно да загубиш финал, за втори път ми се случва, но няма да се оставя на разочарованието.

Благодаря на всички вас, всеки път когато съм тук, се чувствам като у дома си. Искам да благодаря и на моя екип, на Роджър Рашийд, баща ми Димитър Господинов, надявам се, че ще се видим догодина“, каза Димитров непосредствено след края на финала.

„Много мили думи, Григор, благодаря. Да, наистина всеки път нашите мачове са в три сета. Мисля, че днес се получи най-добрият мач на турнира, пожелавам ти успех в остатъка от сезона. Това беше една страхотна седмица, за мен винаги е удоволствие да играя тук“, сподели шампионът Бердих.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации