RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Томов отказал среща с Мерсин

Публикувано в: Футбол България, ЦСКА
10:24, 8 ное 2014, Автор: , Преглеждания:33

Александър Томов

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов е отказал да се срещне с президента на турския Мерсин. Али Караманлъ е предложил на Томов двамата да обсъдят ситуацията около дължимата трансферна сума за Спас Делев. „Армейците“ имат да получават над 600 000 евро от турския клуб.

Силната фигура в Борисовата градина обаче е отхвърлил предложението заради натоварен график. От Мерсин са се активизирали в опит да уредят взаимоотношенията си с ЦСКА, тъй като ФИФА изпрати писмо, според което клубът е задължен да плати до 28 ноември. Ако това не се случи, Мерсин ще бъде наказан със сурова глоба и отнемане на точки. А турският клуб има високи амбиции в местния елит през този сезон, пише вестник „Тема спорт“.

Отборът направи солидна селекция, в която се отличава бившият нападател на Спартак (Москва) Велитон, а привлече и Николай Михайлов. Мерсин е на 6-о място и целите на тима ще пострадат от евентуално наказание. Турците ще опитат да разсрочат плащането към ЦСКА, но към този момент ръководството на „армейците“ няма намерение да се съгласи на подобна схема.“Червените“ искат да получат цялата сума накуп.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации