RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

И HBO ще излъчи мача Кубрат Пулев – Владимир Кличко

Публикувано в: Бойни
16:16, 9 ное 2014, Автор: , Преглеждания:267

Кличко и Пулев

Сблъсъкът между Владимир Кличко и Кубрат Пулев на 15 ноември ще бъде излъчван пряко в ефира на телевизионния гигант HBO, обявиха от американската компания.

Това ще бъде първи мач на Владимир Кличко от общо три, които ще бъдат излъчени в ефира на HBO.

Украинският световен шампион отдавна има амбиции да „пробие“ и на територията на САЩ, където за негово съжаление популярността му не е особено голяма.

Договорът между Кличко и HBO обаче е стъпка в правилната посока, особено и имайки предвид, че при успех над Кубрат Пулев украинецът вероятно ще се бие със съперник именно от Северна Америка.

Не е тайна, че голямата цел на Владимир Кличко е обединяването на всички титли в тежка категория, като единствено тази на Световния боксов съвет (WBC) убягва на украинеца.

В настоящия момент поясът на WBC е в притежание на канадеца Бърмейн Стивърн, който се очаква да се изправи срещу американската сензация Дионтей Уайлдър в първата му защита. А ако всичко се развие според прогнозите на специалистите, то победителят от двубоя Стивърн – Уайлдър ще се изправи именно срещу победителя от мача между Владимир Кличко и Кубрат Пулев. Ако не веднага, то поне в близко бъдеще.

Екип на HBO няма да пътува до Хамбург следващата събота, като вместо това американците ще излъчат предаването си от студио в Сан Антонио. За първи път в историята HBO обявява излъчването на боксов мач едва седмица преди неговата дата. Обикновенно американската ТВ мрежа „подгрява“ феновете с месеци преди деня на сблъсъка.

Оставете коментар

Автор

Борислав Георгиев

Подобни публикации