RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Кобрата разочарован от Кличко

Публикувано в: Бойни, Избрано
18:11, 10 ное 2014, Автор: , Преглеждания:104

Кубрат Пулев

Претендентът за световната титла Кубрат Пулев отново изрази разочарованието си от шампиона Владимир Кличко, след като днес софиянецът отказа да се яви на пресконференцията пред медиите в Хамбург.

Българският боксьор демонстративно застана на вратата на залата и отказа да влезе, след като се оказа, че само трима души от неговия щаб имат право да го придружат на събитието.

В изявление за официалната си Фейсбук страница, Кубрат Пулев разкритикува световния шампион от Украйна, заявявайки, че „не му отива“ подобно държание, броени дни преди сблъсъка в „о2 World“, Хамбург.

„Всички журналисти дойдоха при нас навън за интервюта“, заяви Кубрат Пулев в телефонно интервю и добави, че е отказал да влезе на пресконференцията без шефа на промоутърската му компания.

„Това не отива на световен шампион на четири федерации с толкова голям опит и с такова име. Не му отива това държание“, допълни той.

Кобрата се закани, че и този ход на Владимир Кличко и неговият щаб няма да го разконцентрират преди така важния двубой в събота.

„Искат да ни притиснат по всякакъв възможен начин да ни е некомфортно. Една психологическа игра, за която те изобщо нямат представа, че аз съм толкова добре подготвен. Все пак съм от България“, заяви претендентът за световната титла.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации