RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Кобрата: Кличко може да се напомпа много преди мача

Публикувано в: Бойни, Избрано
11:51, 13 ное 2014, Автор: , Преглеждания:135

Кубрат Пулев

Броени часове остават до големия сблъсък между Кубрат Пулев и Владимир Кличко.

След скандала с официалната пресконференция в началото на седмицата, вчера се случи нещо подобно и на официалната тренировка.

Кубрат Пулев се оплака пред Нова телевизия от ръкавиците на Владимир Кличко. На самата тренировка бяха оставени малки ръкавици за Кобрата, което му създаде поредните неудобства.

Оказа се, че украинеца използва ръкавици от фирма, която произвежда само за него боксовите артикули и няма откъде другаде да се сдобиеш с такива.

„Чувствам се отлично. С Божията помощ и българите зад мен мисля, че ще успея. Той си играе с негови ръкавици и с негова марка. Законът на IBF е такъв, че всеки може да си играе с всякакви ръкавици каквито си иска, но Кличко иска да играем точно с тези. Всеки боксьор може да играе с по-големи ръкавици, но не може с по-малки,“ заяви Кубрат.

„Изпратихме писмо до IBF да ни дадат един чифт ръкавици да реши с кои да играем. Пратихме човек в Америка да вземе ръкавици- но няма откъде да купим. Не се продават по магазините.“

„Би трябвало да са еднакви, но тази марка се прави само за него и може само на него да му стават. Няадявам се да го нокаутирам, с които да е ръкавици. Неговият допинг контрол е за след мача. Той може да прави каквото си иска. Може да се напомпа много преди мача и след това да се изчисти от допинга за мача.

„Надявам се всички българи пред екраните да ми дават енергия през екрана защото ще имам нужда. Ще направя всичко възможно да победя и да ги зарадвам.“

1 коментар

  1. кольо казва:

    Успех Кобра ама само да не се роди малкия бляд че пак ще го отложат мача.

Оставете коментар

Автор

Борислав Георгиев

Подобни публикации