RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Кобрата: Не съм доволен от себе си, българите сме велики!

Публикувано в: Бойни, Избрано
01:10, 16 ное 2014, Автор: , Преглеждания:144

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев заяви пред Нова телевизия след загубата от Владимир Кличко, че може би малко опит не му е достигнал в битката срещу украинеца.

„Чувствам се отлично, благодаря на всички българи за подкрепата. Българите не се предаваме никога, продължаваме напред, да знаете. Благодаря на всички в залата и които дойдоха отдалеч, за да ме подкрепят“, започна Пулев.

„Това, че Кличко имаше късмет, не значи, че се предаваме, продължаваме напред! Стана един много хубав мач, но аз ще искам реванш и следващия път ще искам да победя“.

„Не съм доволен от себе си. Продължаваме да работим. Благодаря на всички, че ме подкрепяха. Може би опит не ми достигна. Това е допълнителен опит за мен“, допълни още Кобрата.

„Не може да се отрече, че всичко е на страната на Кличко. Но това не оправдава. Трябваше да го победя. Не показах всичко, на което съм способен. Но продължаваме напред. Имаше и положителни неща, от които ще си извадя поука“.

„Хиляда номера имаше преди мача. Те са си монополисти, но загубата си е загуба. Искам да благодаря на всички българи. Имах чувството, че сме в България. Ние сме велик народ и ще докажем. Няма да се откажем. Ние българите сме задружни. Поздравявам всички българи. Следващата стъпка е да отида в съблекалнята, ще видим на боксовия ринг какво ще става. Договорите не са проблем. Имам малък опит, не показах доста от нещата, но малшанс“.

„Българите сме големи и велики, никога не се предаваме! Обичам ви! Българите сме най-големите в света!“

„Едва ли Кличко ще даде реванш. Меко казано те са си мафия“, завърши българската бокс-гордост минути след мача.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации