RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Доби Рабаджиева: Позволете на магията на Коледната вечер да влезе в дома ви!

Публикувано в: Волейбол, Интервю, Любопитно
17:02, 20 дек 2014, Автор: , Преглеждания:192

Добриана Рабаджиева

Една от най-добрите български волейболистки – Добриана Рабаджиева, даде интервю за сайта VolleyCountry по повод предстоящите Коледни празници.

Ето какво сподели чаровната състезателка на швейцарския шампион Волеро пред Виктория Георгиева:

- Какво означава Коледа за теб?

- Когато бях дете за мен Коледа беше това вълшебно време, когато всички изглеждаха много щастливи и мили. Бяха подаръците, семейните вечери и много красиви светлинки. С годините, като попораснах и се отдалечих малко от „естетическата“ визия на Коледа. Това ме накара да погледна и да намеря истинския за мен смисъл на Коледа. Сега, за съжаление, за мен Коледа е малкото време, което имам да се прибера вкъщи и да бъда със семейството си.

- Кой е най-яркият ти коледен спомен, разкажи някоя случка?

- Аз имам много спомени – когато пишех писма до Дядо Коледа и се надявах, че ще получа точно това, което исках. След като попораснахме с брат ми си спомням как вечерта преди да си легнем започвахме да търсим подаръците из цялата къща, докато не се уверим, че Дядо Коледа не ни е донесъл точно тях и след това лягахме да спим, че по-бързо да дойде сутринта. Беше много забавно.

- Как ще прекараш празниците тази година?

- Тази година ще ги прекарам по същия начин како и последните няколко – в тренировки и мачове. За Коледа няма да успея да се прибера, тъй като имаме, а за Нова година ще имам само 2 дни почивка и след това започваме нов турнир.

- Като професионален спортист, какво винаги ти е липсвало по Коледа?

- Това да си професионален спортист консумира всеки един аспект от живота ти. Правиш много жертви и компромиси що се отнася до близките ти. Винаги се надяваш, че ще получи 1-2 дни почивка, за да можеш да се прибереш вкъщи и да прекараш празника заедно със семейството си.

- Има ли специална коледна традиция в твоето семейството, която спазвате всяка година?

- Честно казано, за нас Коледа е специална, когато успеем да бъдем всички вкъщи и да празнуваме заедно!

- Пожелай нещо на нашите читатели!

- Нека магията на Коледната вечер влезне в дома ви, да ви донесе много здраве, лично щастие и повече поводи да се усмихвате и радвате всеки ден.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации