RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Предложиха Кайсара на Рома

Публикувано в: Избрано, Лудогорец, Футбол България
21:04, 22 дек 2014, Автор: , Преглеждания:76

Жуниор Кайсара

Един от най-силни­те чужденци в „А“ група – десният бек на Лудогорец Жуниор Кайсара, е бил пред­ложен на Рома от род­ни мениджър, пише „Меридиан мач“.

Става въпрос за хора, които имат позиции на Бо­туша и са разбрали, че треньорът на „вълците“ Руди Гарсия спешно търси класен десен бек. Причината за това е, че догово­рът на титуляря на та­зи позиция Майкон изтича през лятото.

Разбира се, освен Кайсара „римляните“ ще наблюдават и още ня­колко футболисти за поста. Иначе доста често в последните години Рома привлича играчи от Балканския полуостров. През ля­тото от Олимпиакос бяха взети Хосе Холебас и Костас Манолас, от Фенербахче на „Олимпико“ дойде турчинът Салих Уджан, а преди някол­ко години директно от Динамо Букурещ бе привлечен вратарят Богдан Лобонт.

Кайсара направи отлично впечатление с изявите си в Европа през 2014 г. Той логич­но попадна в полезре­нието на куп сериозни отбори като Бенфика, Порто, Селта и Бешикиташ.

Сайтът Transfermarkt пък му сложи цена от 6 млн. евро, която е рекордна за чужденец от „А“ група. Наскоро бразилецът поднови догово­ра си с Лудогорец.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач