RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Екипът на SportVOX направи 2014-а година незабравима

Публикувано в: Избрано, Студентска Спортна Академия
13:24, 1 яну 2015, Автор: , Преглеждания:240

4571

Информационният спортен сайт подаде ръка на даровитите студенти от ШУ ”Епископ Константин Преславски”. Осигури широко поле за изява на творчеството на младежите, които се интересуват от спорт и спортна журналистика. Създаде се виртуалната Студентска спортна академия, която от празно поле в сайта се превърна в страница на гордостта и символ на успеха за студентите от специалностите „Журналистика ” и „Връзки с обществеността”.

Благодарим ви, вие превърнахте мечтите ни в реалност и направихте 2014-та година незабравима. Какво следва сега…

Здравей, 2015 година!

Добре дошла в нашия живот, добре те посрещнахме и пълноценно ще те изживеем! Извечният въпрос дали ние те посрещаме или ти просто си скроила плановете за следващите 12 месеца и си дошла при нас, ще остане с отворен отговор. Преди броени часове те чакахме с нетърпение, радост и веселие, а сега като че ли нищо не се е променило. Сменили сме календарите, радваме се на зимата, която от последен сезон за 2014-а, сега е първият от твоето време… Спомняме си за успехите, за радостите, за любовта, помним и загубите и тъжните моменти, но надеждата, че хубавото тепърва престои ни е водила напред, към теб.

Екипът на sportvox.net направи 2014 година незабравима, а ние от Студентска спортна академия обещаваме 2015-а да е още по–успешна, по-силна и по-вдъхновена от искрата на таланта. Бъдете здрави приятели, читатели, колеги, студенти!

Честита нова 2015!

Специални благодарности на Сезгин Басриев, гл. редактор на сайта, за подадената ръка, за партньорството и желанието за работа не на последно място, Благодаря за приятелството!

С уважение,
д-р Яна Косева

Оставете коментар

Подобни публикации