RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Повече почивка за двама чужденци в ЦСКА

Публикувано в: Футбол България, ЦСКА
12:37, 6 яну 2015, Автор: , Преглеждания:35

Марин Оршулич

Двама от чужденците в ЦСКА ще се присъединят към отбора директно в Тур­ция. Това са Неманя Милисавлевич и Ма­рин Оршулич. Сърбинът е поискал ден по­вече почивка, а Оршулич има документни проблеми, които са го задържали в роди­ната му, пише „Тема спорт”.

Според непотвърдена информа­ция той е загубил паспорта си и процеду­рата по издаването на нов ще го забави с ден-два. Най-късно до 8 януари обаче се очаква хърватинът да е на линия за под­готовката.

Националът на Кабо Верде Луис Соарес пък ще се присъедини към ла­гера на армейците не по-рано от 27 януа­ри. Ден преди това е последният мач на родината му в груповата фаза на Купата за африканските нации. Но ако островна­та държава продължи напред, Соарес ще се върне в ЦСКА чак през февруари.

За лагера в Турция е планирано да отпътуват трима юноши. Това са офанзивният халф Радой Божилов, вътрешни­ят полузащитник Петър Витанов и централният бранител Божидар Чорбаджийски.

Днес медицински прегледи остава да преминат малка част от играчите. Сред тях са Кукоч, Крачунов, Апостол Попов, Валентин Илиев, Еденилсон, Фелипе, Маркиньос, Жоаким и Сънди.
Реклама

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт