RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Трима отказват да скъсат с „Левски“

Публикувано в: Левски, Футбол България
02:32, 7 яну 2015, Автор: , Преглеждания:132

Пламен Крумов

И тримата нежелани засега от „Левски“ футболисти още отказват да прекратят своите договори. „Сините“ търсят раздяла с Кристиян Наумовски, Пламен Крумов и Антон Огнянов, пише „Труд“.

В понеделник на „Герена“ преговаряха с триото, но без резултат. В същото време нежеланите не са включени в групата за първия зимен лагер в Сандански. Наумовски, Крумов и Огнянов ще останат в София, за да тренират самостоятелно или евентуално с юношески отбор. По правилата на ФИФА клубът е задължен да осигури условия за подготовка на играчите иначе попада под ударите на футболните закони.

Все пак „сините“ са оптимисти, че скоро ще се разделят с македонския вратар, към когото има интерес от чужбина. „Локо“ (Сф) по принцип иска лявото крило Огнянов, но засега предлага твърде ниска заплата, по-малка от получаваната от него на „Герена“. Към Крумов липсват на този етап предложения.На тримата е обявено, че няма да се разчита на тях напролет. Дори да останат в клуба, не се планира да бъдат използвани в мачове. А вероятно и няма да тренират с останалите. „Левски“ няма средства, за да плаща сериозни неустойки, което е ключова пречка за разтрогване на контрактите.

Успоредно „сините“ отново преговарят за привличане на нападателя Жюстен Менголо. Камерунецът обеща да скъса своя договор с румънския „Клуж“ заради дължими суми, но още се мотае. А „Герена“ няма да го чака дълго.

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации