RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Историческо четвърто място за Краси Анев на масовия старт в Оберхоф!!!

Публикувано в: Биатлон, Зимни, Избрано
16:07, 11 яну 2015, Автор: , Преглеждания:398

Красимир Анев

Красимир Анев записа историческо представяне на масовия старт на 15 километра в германския зимен център Оберхоф, валиден за Световната купа по биатлон, след като завърши на феноменалното 4-о място.

Българинът направи три грешки на огневия рубеж, но бе страхотен по пистата и финишира на четвърта позиция с изоставане от 31,4 секунди спрямо победителя Мартен Фуркад. Краси се движеше трети до последните метри, но руснакът Дмитрий Малишко успя да го изпревари с 0,7 секунди. По този начин Анев изравни историческото постижение на Спас Златев от 1989 година, когато той също регистрира четвърта позиция.

Вторият ни представител Владимир Илиев нямаше ден на стрелбището и направи шест пропуска, но въпреки това приключи на 19-а позиция с изоставане от почти две минути.

Фуркад стигна безпроблемно до победата, след като свали всичките си 20 мишени и завърши с време от 44,52,0 минути. За французина това е 36-и успех в кариерата в Световната купа.

На втора позиция приключи руснакът Антон Шипулин, който допусна четири грешки в стрелбата си и завърши с пасив от 13,1 секунди.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации