RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

„Зауерланд“ уволни треньора на Кубрат Пулев

Публикувано в: Бойни
13:27, 4 фев 2015, Автор: , Преглеждания:52

Кубрат Пулев

Мениджърската компания „Зауерланд“ уволни треньора Ото Рамин. Специалистът работеше повече от десетилетие за клуба, като през последните 4 сезона беше официален наставник и на Кубрат Пулев. Германецът беше в ъгъла на българския терминатор и по време на боя му за световната титла с Владимир Кличко в Хамбург.

От „Зауерланд“ не обявиха причина за раздялата си с Рамин, но е почти сигурно, че уволнението е заради лошата тактика, избрана от него за Кобрата в сблъсъка с Кличко. Формално договорът на спеца изтече в края на 2014 година, а от „Зауерланд“ не са го продължили.

Към момента Пулев също няма нов договор с компанията. Неговият контракт с германския промоутър също приключи и не е ясно дали Кобрата и „Зауерланд“ ще продължат заедно напред, информира вестник „Труд“.

По-вероятно е това да не се случи, но ясни изявления и от двете страни засега липсват. Известно е обаче, че на Кубрат му предстои пътуване до САЩ, където той най-вероятно ще преговаря с нови мениджъри.

От „Зауерланд“ също не анонсират името на българи-, на при обявяване на следващите си събития. Кобрата липсва и в новия рекламен клип на компанията, представяща нейните топ боксьори.

Оставете коментар

Автор

Труд