RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

България 13-а на щафетата в Йостерсунд, Русия с трети успех

Публикувано в: Биатлон, Зимни
18:25, 15 фев 2015, Автор: , Преглеждания:34

Антон Шипулин

Мъжката щафета на България завърши на 13-о място в състезанието на 4 по 7,5 километра от Световната купа по биатлон в норвежкия зимен център Холменколен.

Красимир Анев, Иван Златев, Димитър Парталов и Владимир Илиев преодоляха трасето за 1:20:12.0 час след една наказателна обиколка и 5 допълнителни патрона. Илиев на последен пост завъртя наказателната обиколка и използва четири допълнителни патрона, информира БТА.

Олимпийският шампион от Сочи 2014 Русия спечели надпреварата с финален спринт. Евгений Гараничев, Максим Цветков, Дмитрий Малишко и Антон Шипулин финишираха за 1:16.16,7 час с една наказателна обиколка и 5 допълнителни патрона.

На финала Шипулин не даде никакъв шанс на Зимон Шемп. Германия остана на второ място на две десети от секундата без наказателна обиколка и с шест допълнителни патрона.

Победата е трета за руската щафета този сезон. Тимът на Австрия се нареди трети на 50.9 секунди без наказателен рунд и с шест допълнителни патрона.

Световният шампион Норвегия претърпя провал пред родна публика и с девет допълнителни патрона завърши на девета позиция.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации