RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Слагат протектори на национал

Публикувано в: Волейбол, Избрано
10:36, 19 фев 2015, Автор: , Преглеждания:234

Виктор Йосифов

Един от най-опитните състезатели в националния отбор по волейбол – Виктор Йосифов, вече ще играе със специални протектори за глезените, съобщава „24 часа“.

По време на световното в Полша центърът скъса връзки на десния крак и бе опериран във Варшава. Най-добрият блокировач от европейското в Турция (2009 г.) се възстановяваше до началото на декември, но едва след няколко мача изкълчи тежко и десния си глезен.

Националният селекционер Пламен Константинов, който е наставник на Виктор и в “Губерния”, му поръча фиксираните наглезенки, известни още като Active ankle.

Известният ни състезател ще трябва тепърва да свиква с тях, както и да смени маратонките, с които по принцип играе.

Йосифов и останалите избраници на Пламен по всяка вероятност ще се съберат в София за началото на подготовката преди Световната лига. Очаква се това да стане в началото на май, въпреки че някои от първенствата, в които имаме представители, все още няма да са приключили.

Ако е завършен навреме ремонтът в Двореца на културата и спорта, отборът ще се премести във Варна.

Нашите стартират на 29 май в лигата с домакинство на Канада. На следващия уикенд пък започва триседмичното турне до Куба, Канада и Аржентина. Предстои да се уточни с какъв състав ще участваме в тези 6 мача, тъй като те се засичат с първите европейски игри под егидата на МОК.

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации