RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Григор Димитров: Чувството да си шампион е страхотно

Публикувано в: БГ Тенис, Тенис
11:43, 23 фев 2015, Автор: , Преглеждания:66

Григор Димитров

Григор Димитров заяви, че има много причини да харесва Акапулко.

На първо място Гришо изтъква факта, че обича плажа да бъде толкова близо. Освен това хасковлията пази топли спомени от миналогодишния си престой, когато спечели титлата при дебюта си в надпреварата в мексиканския град.

„Чувството да си шампион е страхотно. Тук винаги конкуренцията е голяма. В момента мисля, че съм в добра форма и нямам търпение да започна участието си“, сподели българинът в специално интервю за официалния сайт на АТР.

„Условията не са никак лесни. Тук е много топло и влажно и не на всеки това му допада. Аз обаче харесвам подобни условия. Наистина чувствам, че мога да се представя силно. Мисля, че в момента всички показват добър тенис и всеки прави каквото е по силите му, за да се изкачва напред в ранглистата, печелейки повече турнири и повече точки.

Смятам, че конкуренцията сега е наистина много голяма и това е красотата на играта. За мен е страшно вълнуващо да изляза на корта и да се старая да давам максимума от себе си. Концентриран съм единствено върху следващата си крачка и спечелването на по-големи турнири. Най-важно е представянето, защото ако то е добро, идват и резултатите“ – заяви Григор, който стартира защитата на титлата си срещу сърбина Филип Краинович.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации