RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Локо София със Старокин срещу ЦСКА

Публикувано в: Футбол България
13:13, 24 фев 2015, Автор: , Преглеждания:41

Орлин Старокин

Локомотив София картотекира вчера в БФС един­ственото си до момента но­во попълнение. Бившият фут­болист на Лески Орлин Старокин вече официално ще мо­же да играе за „червено-черните”. Юношата на ЦСКА ще на­прави своя дебют именно срещу червените, които Локо приема в неделя от 15:30 часа.

Вчера в централата ни пристигна жълтата карта на играча и той бе записан. Забавеният документ от послед­ния му отбор Иртиш Павлодар не позволи на Старокин да дебютира още срещу Ло­комотив (Пловдив) в първия четвъртфинал за Купата на България. Почти сигурно той ще сме­ни Румен Трифонов на левия бек за двубоя с „армейците”, съобщава „Тема спорт“.

Междувременно очакване­то на финалния отговор на Емил Гъргоров ще продължи още 24 часа. Локомотив се е разбрал с Бадема, но той все още чака за чужбина и това бави сделката. Нисичкият халф е поискал отсрочка с още един ден. Опция пред Гър­горов е тим от Казахстан, но засега между двете страни има известни разминавания.

Очаква се в сряда той да парафира с родния си клуб, къ­дето ще се върне след 13 го­дини. За последно Бадема игра за китайския Шъдзяджуан, с който спечели промоция за елита през ноември минала­та година. Воденият от Ясен Петров тим обаче не предло­жи нов договор на футболи­ста и той си тръгна от най-многолюдната страна.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации