RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

90-минутна среща Любо Пенев – Петев

Публикувано в: Футбол България
13:27, 9 мар 2015, Автор: , Преглеждания:37

Любослав Пенев

Среща с времетраенето на един футболен мач направиха бившият селекционер Любо Пенев и неговият приемник на поста Ивайло Петев. Двамата се видяха в столичния комплекс „Макси“ по желание на сегашния предводител на националите.

„Разговорът беше конфиденциален и няма да е коректно да разкрия каквото и да е било по темата – призна Ел Голеадор, цитиран от вестник „Труд“.

- Обсъждахме неща от кухнята на отбора и бях напълно откровен в отговорите си на многото въпроси, които имаше Петев. Не спестих нищо. За играчи, за ръководство, за предателства, за всичко… Естествено, колегиално го предупредих и за минното поле, през което ще му се наложи да минава. А както казват – този, който е предупреден, е и въоръжен. Дано съм бил полезен в тежката мисия. Желая му успех, дано успее да постигне целите си.“

Междувременно вече три дни Любо Пенев е във фокуса на испанските медии както с интервюта, така и с коментари и анализи. Журналистите афишират респект към един от най-класните футболисти, играли в Примера дивисион, и прогнозират, че скоро ще го видят пред скамейката на някои от местните тимове. От два месеца българският спец се спряга като вариант при едва ли не всяка треньорска смяна в Испания. Според колеги от Иберийския полуостров Ел Голеадор не иска да се хвърля на сляпо и на всяка цена. Затова и държи твърдо на свои условия, без които няма да приеме оферта. Според Пенев съществуват компромиси в интерес на работата и… компромиси, които впоследствие са пагубни за всеки отбор. И той на никаква цена не желае да приема компромисите от мутиралия вид.

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации