RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Петев вика поне двама от Локо София за Италия

Публикувано в: Футбол България
14:27, 18 мар 2015, Автор: , Преглеждания:27

Ивайло Петев

Локомотив София ще има минимум двама национали за предстоящата евроквалификация с Италия на 28 март (съ­бота), съобщава „Тема Спорт“.

В списъка на селекционера Ивай­ло Петев се очаква да попад­нат вратарят Божидар Мит­рев, който ще е трети избор след Владо Стоянов и Ники Михайлов, и атакуващият халф Емил Гъргоров.

Макар и да не проведе пъл­ноценна подготовка, Бадема показа от началото на про­летния дял, че се намира в доб­ра форма, особено в мача с ЦСКА. Петев познава отлично качествата на футболиста, след като работи с него в Лудогорец. Гъргоров бе избор и на пред­шественика му Любослав Пенев, като често бе и сред ти­тулярите в предишния квали­фикационен цикъл за светов­ното първенство 8 Бразилия. Очаква се Петев да обяви избраниците си утре или в петък.

В същото време стана ясно, че ръководството на Локомо­тив София е поставило като цел пред старши треньора Димитър Васев за плейофите задържане на третото място и класиране за Лига Европа. Първият тест – влизане в шес­тицата, бе издържан от нас­тавника, което почти му га­рантира нов договор. Настоя­щият контракт на специалис­та изтича в края на сезона.

Шефовете в „Надежда“ вяр­ват, че червено-черните мо­гат да се преборят с Литекс, Берое и Ботев (Пд) за бронзови­те медали.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации