RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Краси Анев 25-и на масовия старт в Ханти Мансийск

Публикувано в: Биатлон, Зимни
13:36, 22 мар 2015, Автор: , Преглеждания:47

Красимир Анев

Българинът Красимир Анев завърши на 25-о място в масовия старт на 15 километра от Световната купа по биатлон в Ханти-Мансийск, Русия.

Той изостана с 2:08.7 минути от неделния победител и световен шампион в дисциплината Яков Фак, след като допусна две грешки в стрелбата. Анев изостана още в първата половина на състезанието, след като пропусна по една мишена в първите две стрелби и в крайна сметка финишира с време 40:18.5 минути.

На пет позиции зад него остана вторият българин в старта на 15 километра Владимир Илиев, който завърши надпреварата с цели шест грешки и изоставане 1:07.3 минути от времето на Анев.

Фак беше единственият биатлонист, който преодоля четирите стрелби без допусната грешка. Той завърши дистанцията с време 38:09.8 и логично изпревари с 10.3 секунди Шипулин, който допусна две грешки. Трети е норвежецът Тарей Бьо, който пропусна една мишена и изостана на 12.5 секунди от Фак.

Французинът Мартен Фуркад, 20-и в масовия старт на 15 километра, спечели още в събота четвъртата си поредна световна купа в мъжкия биатлон.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации